Szépészet

Fodrászatban európai uniós elvárásnak megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Tanácsadással segítjük vendégeinket, egyéniségüknek megfelelő stílusuk kialakításában.
Kozmetikánkban a legmodernebb eljárások segítik a vendégeink szépülését. Nálunk a természetes szépség nem kiváltság, hanem természetes!
Manikűr, műköröm szolgáltatásunk magas színvonalát kreatív, jól képzett munkatársunk végzi, aki a legújabb trendeket folyamatos permanens önképzés során
professzionális tanfolyamokon sajátítja el.
Masszázs során magas érzelmi intelligenciával rendelkező empatikus, türelmes munkatárs gondoskodik vendégeink testi-lelki felüdüléséről.

Munkatársaink

Rácz Rita - fodrász
Balog Anita - fodrász
Hauck Mátyás - masszőr
Czakó Nikolett - kéz és lábápoló

Fodrászat

A gondozatlan, zsíros, korpás haj nemcsak a jó megjelenést rontja, hanem melegágya a különböző bőrpanaszoknak, amelyek még hajhulláshoz is vezetnek. Ezért nagyon fontos, hogy időben felismerjük, mit tehetünk hajunk szépségéért és egészségéért. A különböző hajproblémák nagyon sok nő életet keserítik meg, hiszen esztétikai problémát is jelentenek, valamint kezelésük is sokszor időigényes. Érdemes azonban odafigyelni ezekre és kezelni, hiszen ezek a “tünetek” is testünk jelzései felénk. Fordítsd időt hajad ápolására is és kezeld hajproblémáidat! A legfontosabb, hogy a hajad adottságainak megfelelő gondoskodásban részesüljön, ezért szalonunk profi szakembere hajtípusonként ad tanácsokat a hajápolást illetően. A fodrászat akkor jó, ha a frizura nem csupán a szalonban mutat, hanem otthon, az első hajmosás után is könnyedén újra beállítható. Nálunk minden vendégünknek személyre szabottan, a legújabbb vágási és festési technikákkal készítík el a frizuráját.
Fodrászaink komoly szakmai háttérrel és tudással megfelelnek minden, a szakmában elvárt Európai Uniós követelményeknek. Sokrétű technikai tudással rendelkeznek és mindig a legkorszerűbb és magas szakmai színvonalon dolgoznak. Tőlük mindenki elégedetten távozik. Időt szakítanak a részletes tanácsadásra és odafigyelnek önre. Az otthoni hajápoláshoz és frizurakészítéshez is adnak tanácsokat. Továbbá nagyon szeretik a szakmájukat. Rendszeresen részt vesznek továbbképzéseken.

Kozmetika

Kozmetikusra minden nőnek szüksége lenne. Egy szép, ápolt arc sok mindenről árulkodik és akinek fontos a megjelenés, annak bizony minden hónapban áldoznia kell rá. A legrégibb időktől kezdve, a kozmetikumoknak nagyon fontos szerepük volt a nők önmagukról alkotott képének kialakításában. Egy szép smink találkozási pont aközött ahogyan a nő valójában kinéz, és amilyen az ideálja, akivé válni szeretne. Sok esetben a smink által kialakított új arc, nagyobb önbizalmat ad egy nőnek. A sminket a régmúlt időkben főként arra használták, hogy érzelmeket ébresszen abban, aki nézni és abban is, aki viseli. A nők sok-esetben úgy érzik, hogy a sminktől teljesebbek. Napjainkban a kozmetikumok népszerűsége a termékek eladási számából is mérhető. A régészeti leletek bizonyítják, hogy az előkelő és gazdag nők, már időszámításunk előtt is használtak szépítőszereket. Az ásatások során feltárt leletek alapján kiderült, hogy Babilonban a nők a mellüket is előszeretettel sminkelték. Maga a kozmetika szó is görög eredetű, melynek jelentése ékesíteni, illetve szépíteni. A történelmi idők során, a nők különféle praktikákat alkalmaztak, hogy a férfiak figyelmét felkeltsék. Míg a római és görög nők fehér krétaporral festették be az arcukat, addig a perzsa nők hennával kenegették arcukat és hajukat egyaránt. A fehér bőrszín valójában a gazdagok kiváltsága volt, mivel ezzel társadalmi rangjukat és gazdagságukat hangsúlyozták. Volt idő, amikor a szépítőszereket veszélyesnek találták, mert azt gondolták, hogy a bőr különféle megbetegedéseit idézhetik elő. Annak jelentősége, hogy az emberek miért viseltek sminket, a történelmi idők folyamán sokat változott. Szerencsére a mai divat a természetességet és a natúr színeket részesíti előnyben, de mindenki választhat az alkalomhoz illően és korának, ízlésének megfelelően.
Kollegánk végzettsége és több éves tapasztalata az összes Európai Uniós követelményeknek megfelel. Naprakész, felkészült, rengeteg modern, a mai kornak megfelelő eszközzel és termékekkel dolgozik, így maximálisan szakértő kezek garantálják a profizmust! Rendszeresen résztvesz továbbképzéseken. Ha törődésre vágyik, ha szépülni szeretne, ha tanácsot kérne keresse kollegánkat!

Manikür

Számtalan esetben lehet nyáron tapasztalni. Csinosan öltözött, a fodrász kezeit a hajukon viselő nők, férfiak, a kezükkel, lábukkal mit sem törődnek. Pedig ez nem csak esztétika, hanem egészség is. Továbbá a munkához jutást is megkönnyíti. Amit sokan nem tudnak, még munkahelyi is. Felvételi beszélgetés alkalmával, ha a csúnya kezet, körmöt látja a felvételiztető HR-es akkor azért. Ha pedig az eldugott, rejtegetett kezet látja, vagyis nem látja, akkor azért tanácsolja el a jelentkezőt. Tudod, hogy a kezek, lábak ápolása nem csak esztétikai, szépészeti kérdés, hanem egészségügyi is? Már az ókorban is fontosnak tartották a kezek, lábak ápolását, amelyet borbélyműhelyekben végeztek. (A lábak ápolását, a gazdagabbaknál rabszolgával végeztették el.). A kezeket szépnek látjuk, ha tiszták és ápoltak. A kezekben van valami olyan kifejező, amivel akaratunkon kívül is eláruljuk személyiségünket. Ha gondozottak, szépek, ápoltak, akkor is, ha ezeknek az ellenkezője, ápolatlan avval is. A kézápolás nagyon fontos a társadalmi élet minden területén, és nem csak esztétikailag, hanem egészségileg egyaránt. A kezek árulkodnak. Árulkodnak a titkainkról, olyanokról is, amiket mélyen magunkba akarunk temetni. Ilyenek a félelmek, idegesség, bosszúság, és a vágy. Azon túl, megállapítható a kezekről az is, hogy valaki milyen munkát végez. Fizikait, vagy szellemit. Megállapított tény, hogy a lélek tükre a szem. Viszont itt láthatjuk, hogy a kezek is árulkodnak. Sőt a lábak is, de az egy másik téma. Kedves férfiak, mily csodás érzés, egy ápolt, finom női kezet, önmagáéban tartani. És bizony nekünk, nőknek is sokkal kellemesebb, ha egy ápolt férfikéz simogat, mintha egy durva, érdes, netán olyan, amelyikbe már a piszok beleette magát. Ami meg a lábakat illeti, bizony nem csak ronda, hanem komoly baj forrása, a repedt ápolatlan sarok, gombás körmök.
Műkörmösünk végzettsége és tapasztalata komoly Európai Uniós követelményeknek felel meg. Mind anatómiailag, mind bőrgyógyászatilag. Továbbá nagyon szereti, és tudja is a szakmáját. Rendszeresen résztvesz továbbképzéseken. Barátságos, türelmes. Mindenki visszatér hozzá. Munkája közben elfeledteti Önnel a hétköznapok gondjait.

Masszázs

Sokféle masszázs létezik. A gyógyító masszázsok egy-egy betegség kezelésének kiegészítéseként a gyógyulást segítik elő, illetve a tüneteket, fájdalmakat enyhítik. Vannak olyan masszázsok (pl. sportmasszázs), melyek az izmok lazítására vannak kidolgozva és léteznek kifejezetten stresszoldó gyógymasszázsok. A gyógymasszázs technikák tárháza szinte kimeríthetetlen, és a legtöbb nem igényel túl magas képzettséget. Otthoni alkalmazás is hasznos lehet. Ezek a technikák megkönnyíthetik életünket, kellemesebbé tehetik a hétköznapjainkat. A masszázs az ősi időktől kezdve a gyógyítás természetes módja. A vegyi alapú gyógyszerek elterjedésével azonban egy időre méltatlanul háttérbe szorult. Mostanság, amikor egyre többen ismerik fel a természethez való visszatérés szükségességét és próbálunk ismét visszanyúlni a természetes gyógymódokhoz, úgy „támad fel” a masszázs, mint a gyógyítás folyamatának természetes része. Hatalmas előnye, hogy nincs káros mellékhatása, nem kell túladagolástól tartani. Képzett masszőr által végzett lazító masszázs hatására még az egészséges szervezet is újjáéled, megfiatalodik. Egyes gyógymasszázs fajták jelentős szerepet kapnak az utóbbi időben egyre inkább elterjedő esszenciális növényi olajok használata miatt. A svédmasszázs helyi és az egész testre kiterjedő hatásokat vált ki. A masszírozott területen vérbőség alakul ki, több tápanyagot kap a bőr, a káros anyagok gyorsabban kiürülnek. Az izmok fellazulnak, bennük olyan anyagok képződnek, amelyek fokozzák a teljesítőképességet. Hatása túlterjed a kezelt testrészen, mivel az idegek az ingert a kezelt testrészhez vezetik, amelyen keresztül a belső szervek működése is pozitívan befolyásolható. A jó masszázs titka a ritmus, a nyomás, a folyamatosság és figyelmes kapcsolattartás.
Masszőrünk magasszintű, komoly vizsgával a háta mögött teljesít minden Európai Uniós követelményt. Maximálisan, professzionális szinten képes alkalmazni az elsajátított masszázstechnikákat. Empatikus és rendkívül türelmes. Jókedvű. Nála igazán megtalálhatja a nyugalom szigetét! Munkáját szeretettel végzi. Rendszeresen továbbképzéseken fejleszti meglévő tudását.